Lid worden!

Geniet van de vele voordelen

Sluziger Kroniek Een lidmaatschap van de Historische Vereniging Zwartsluis levert veel voordelen op. U houdt namelijk niet alleen het historisch erfgoed van Zwartsluis in stand. U ontvangt ook drie keer per jaar onze Sluziger Kroniek - boordevol interessante artikelen - en we nodigen u uit om drie keer per jaar een bijeenkomst met een boeiende spreker bij te wonen.

  • houd het historische erfgoed van Zwartsluis in stand
  • ontvang drie keer per jaar onze Sluziger Kroniek
  • woon drie keer per jaar een boeiende bijeenkomst bij

Hoe word ik lid?

Het lidmaatschap kost 17,50 euro per jaar (22,50 voor leden buiten Zwartsluis) en is gemakkelijk aan te vragen door onderstaand formulier in te vullen & te versturen.

Uw gegevens

ContributieHet lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Indien een lidmaatschap gedurende het lopende kalenderjaar ingaat, is het nieuwe lid de volledig jaarbijdrage verschuldigd.

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot en met 30 november van het lopende kalenderjaar. Opzeggen kan met vermelding van lidnummer, naam en adres. Uw lidnummer kunt u vinden op de jaarlijkse factuur.

Betaling contributie

De jaarbijdrage wordt jaarlijks gefactureerd. Momenteel wordt nog geen gebruik gemaakt van automatisch incasso van de jaarbijdrage. Dat kan komende jaren wel gaan gebeuren.

* = verplicht

Wijziging gegevens

Indien adres, emailadres, rekeningnummer en/of andere gegevens wijzigen,
vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk via info@historiezwartsluis.nl.